top of page

Item List

Klinisk studie viser at mediven angio er trygg å bruke til pasienter med venøs svikt og PAD.

Read More
Placeholder Image

Mediven angio – strømpen for pasienter med kronisk venøs svikt, nedsatt arteriell sirkulasjon og/eller diabetes!

Mediven angio er en medisinsk kompresjonsstrømpe i klasse 1 og 2 for behandling av venøs svikt.

Placeholder Image

Natrox - oksygenbehandling av sår!

Noen pasienter har en høy risiko for mangel på oksygen i kroniske sår. Å tilføre oksygen kan øke forutsetningen for at såret tilheler. NATROX er en liten bærbar enhet som genererer oksygen, som deretter blir tilført direkte til såret for å fremskynde sårtilhelingen. Oksygenet blir generert gjennom en tynn, fleksibel slange som skal ha kontakt med såroverflaten. Over slangen legger man ønsket bandasje.

Selve pumpen er liten og lett og helt stillegående. Den går på batteri og pasienten får med seg to stykker slik at et batteri alltid kan stå til lading. Batteriet må skiftes hver 24.time.
Pumpen skal lyse grønt når den fungerer optimalt.

Leverandør: Partnermed

Placeholder Image

This is a Title 01

Strømpen inneholder nye og unike egenskaper som er utviklet for å imøtekomme behovene til pasienter med mild til moderat perifer arteriell sykdom (PAD) og/eller diabetes mellitus. Mediven angio gir effektiv kompresjonsbehandling ved venøs svikt. Samtidig tar den hensyn til den arterielle sirkulasjonen og eventuell nedsatt sensibilitet (nevropati) i fot- og tå området som man kan se hos pasienter med diabetes. Strømpen har myk merino-frotté i hele foten og er skånsom og myk i sømmen rundt tærne.

bottom of page